TÁBOR: újra Hévizen a Hotel Carbonában!

Ezt most még nehéz elképzelni, de novemberben már hűvös, szeles, borongós, szürke napok várhatóak, amiből jó lesz kicsit kilépni és új erőt meríteni a karácsonyi készülődéshez!:)

 A következő találkozást: 2022. november 24-27-re tervezzük.

A tábor díja: összesen: 101.910 ,-ft/ fő, ami csak picit magasabb a májusi árhoz képest. A Hotel most,78.910,-Ft-ot kér a szállásért-étkezésért (ennyit kell majd a helyszínen fizetnetek). SZÉP-kártyával is rendezhető, az opcionális egyágyas felárat nem tartalmazza. Sajnáljuk az emelést, ugyanakkor a reggeli és vacsora a svédasztallal nagyon szuper volt a múltkor is, a kétféle leves ebédre, a termálvíz, a wellness medence, az uszoda és a szaunák használatával, úgy érezzük megéri ezt az árat.

Egy ágyas felárral összesen: 118.130,-ft / fő

Mi is hozzátesszük a magunkét:egész napos programmal: meditációkkal, Iyengar jógával, Spirálstabilizációval és előadásokkal várunk Benneteket. És persze jó társasággal, kellemes környezettel....

Ugyanezen az áron hozhattok magatokkal 1 főt ( férjet, feleséget, nagyobb gyereket, vagy akár édesanyát, édesapát, akik csak pihenni jönnek)

 

Kérünk Benneteket, hogy aki szeretne újra velünk tartani, mielőbb jelezze, 23.000,-ft előleggel foglalhatod le a helyed.

Az előleget  fizetheted készpénzben, vagy  átutalással Richter Katalin névre, számlaszám: 12011186-01655161-00100006, Raiffeisen Bank

Reméljük hamarosan újra együtt gyakorolhatunk Veletek!
 

Várjuk a válaszokat!

Szeretettel:

k+j