Jóga-Spirálstabilizáció-Fascia TÁBOR: újra Hévízen a Hotel Carbonában!

 

Ez a tavaszi hétvége a megújulás kezdete!

Először tartunk házastársként tábort Csutival ( Csutoros Gergellyel), akit jól ismertek gyógymasszőrként és az összes jóga- és SPS program anatómia, élettan tanáraként.

Új erővel, új reménnyel, új tervekkel indulunk neki a nyárnak!

Ehhez segít hozzá minket az ÚJHOLD, amely növekedésével új energiákat ébreszt!

 Ezt a találkozást  2023. április 20-23-re tervezzük.

A 4 napos  tábor díja: összesen: 123.500 ,-ft/ fő, ami kicsit magasabb az őszi  árhoz képest, de persze minden változott azóta.  A Hotel most,98.500,-Ft-ot kér a szállásért-étkezésért (ennyit kell majd a helyszínen fizetnetek). SZÉP-kártyával is rendezhető, az opcionális egyágyas felárat nem tartalmazza. Sajnáljuk az emelést, ugyanakkor a reggeli és vacsora a svédasztallal nagyon szuper volt a múltkor is, a kétféle leves ebédre, a termálvíz, a wellness medence, az uszoda és a szaunák használatával, úgy érezzük megéri ezt az árat.

Egy ágyas felárral összesen: 143.850,-ft / fő a 4 nap.

Mi is hozzátesszük a magunkét:egész napos programokkal:  Iyengar jógával, Spirálstabilizációval,  fascia tréninggel és előadásokkal várunk Benneteket. És persze jó társasággal, kellemes környezettel....

Ugyanúgy hozhattok magatokkal 1 főt, ahogy eddig is ( férjet, feleséget, nagyobb gyereket, vagy akár édesanyát, édesapát, akik csak pihenni jönnek)

 

Kérünk Benneteket, hogy aki szeretne újra velünk tartani, mielőbb jelezze, 25.000,-ft előleggel foglalhatod le a helyed. Reméljük hamarosan újra együtt gyakorolhatunk Veletek!
 

Várjuk a válaszokat!

Szeretettel:

k+g