Jóga-Spirálstabilizáció-Fascia tábort tartunk

Csutoros Gergellyel ( Csutival)

Hévízen a Hotel Carbonában,

 

 

2023. november 23-26-ig. 

 

Ez az őszi hétvége a regenerálódásról szól és abban segít majd minket, hogy újult erővel induljon az Adventi időszak!

A tábort párommal, Csutival ( Csutoros Gergellyel) tartjuk, akit jól ismertek gyógymasszőrként és az összes jóga- és SPS program anatómia, élettan tanáraként.

 Ezt a találkozást  2023. november 23-26-ra tervezzük.

A 4 napos  tábor díja: összesen: 123.500 ,-ft/ fő, ami ugyannyi, mint a tavaszi táboré volt.   A Hotel most is 98.500,-Ft-ot kér a szállásért-étkezésért (ennyit kell majd a helyszínen fizetnetek). SZÉP-kártyával is rendezhető, az opcionális egyágyas felárat nem tartalmazza. Az összeg tartalmazza a reggeli-és vacsora a svédasztalt, ami nagyon szuper volt a múltkor is, a kétféle levest ebédre, a termálvíz, a wellness medence, az uszoda és a szaunák használatát...

Egy ágyas felárral összesen: 143.850,-ft / fő a 4 nap.

 

Mi is hozzátesszük a magunkét:egész napos programokkal:  Iyengar jógával, Spirálstabilizációval,  fascia tréninggel és előadásokkal várunk Benneteket. És persze jó társasággal, kellemes környezettel....

Ugyanúgy hozhattok magatokkal 1 főt, ahogy eddig is ( férjet, feleséget, nagyobb gyereket, vagy akár édesanyát, édesapát, akik csak pihenni jönnek)

 

Kérünk Benneteket, hogy aki szeretne újra velünk tartani, mielőbb jelezze, 25.000,-ft előleggel foglalhatod le a helyed.

Ide tudsz utalni: Richter Katalin,

számlaszám:

12011186-01655161-00100006

Ide tudsz utalni: Reméljük hamarosan újra együtt gyakorolhatunk Veletek!

 

Jelentkezési határidő: október 20. !!!
 

Várjuk a jelentkezéseket!

Szeretettel:

k+g