Őszi 4 napos elvonulás Hévízen

2022.01.27 12:00

Sziasztok!

TÁBOR: újra Hévizen a Hotel Carbonában!

A júniusi hévizi táborunk második napján az egyik gyakorló azt kérdezte, hogy mikor jövünk újra? A harmadik napon egy másik gyakorló pedig azt, hogy lehetne-e az, hogy minden évszakban jövünk?

 

Hát mi komolyan vettünk Benneteket és elkezdtük szervezni a következő találkozást: 2022. január 27-30.

 

Azért választottuk a szeptembert, mert egyre valószínűbb, hogy szeptember végén újra lezárások lesznek, és később nem tudni, hogy mikor lesz lehetőségünk táborozni.

A tábor díja: 86.100,-ft/ fő, ami picit magasabb ez előző, "covidos" árhoz képest. A Hotel most 65.100 Ft-ot kér a szállásért-étkezésért (ennyit kell majd a helyszínen fizetnetek). SZÉP-kártyával is rendezhető, az opcionális egyágyas felárat nem tartalmazza. Sajnáljuk az emelést, ugyanakkor a reggeli és vacsora a svédasztallal nagyon szuper volt a múltkor is, a kétféle leves ebédre, a termálvíz, a wellness medence, az uszoda és a szaunák használatával, úgy érezzük megéri ezt az árat.

Mi is hozzátesszük a magunkét:egész napos programmal: meditációkkal, Iyengar jógával, Spirálstabilizációval és előadásokkal várunk Benneteket. És persze jó társasággal, kellemes környezettel....

Ugyanúgy hozhattok magatokkal 1 főt ( férjet, feleséget, nagyobb gyereket, vagy akár édesanyát, édesapát, akik csak pihenni jönnek)

 

Kérünk Benneteket, hogy aki szeretne újra velünk tartani, 2022. január 10-ig. Reméljük hamarosan újra együtt gyakorolhatunk Veletek!
 

Várjuk a válaszokat!

Szeretettel:

k+j