Őszi 4 napos elvonulás Hévízen

2023.11.23 12:00

Jóga-Spirálstabilizáció-Fascia TÁBOR: újra Hévizen a Hotel Carbonában!

 

Jó visszatérni egy helyre, amit már ismerünk és szeretünk!

És jó lesz egy kicsit kiszakadni a hétköznapokból, és erőt gyűjteni az adventi időszakhoz!

 

Most második alkalommal tartunk házastársként tábort Csutival ( Csutoros Gergellyel), akit jól ismertek gyógymasszőrként és az összes jóga- és SPS program anatómia, élettan tanáraként.

 Ezt a találkozást  2023. november 23-26-ra tervezzük.

A 4 napos  tábor díja nem változott,  összesen: 123.500 ,-ft/ fő.   A Hotel most,98.500,-Ft-ot kér a szállásért-étkezésért (ennyit kell majd a helyszínen fizetnetek). SZÉP-kártyával is rendezhető, az opcionális egyágyas felárat nem tartalmazza. Sajnáljuk az emelést, ugyanakkor a reggeli és vacsora a svédasztallal nagyon szuper volt a múltkor is, a kétféle leves ebédre, a termálvíz, a wellness medence, az uszoda és a szaunák használatával, úgy érezzük megéri ezt az árat.

Egy ágyas felárral összesen: 143.850,-ft / fő a 4 nap.

Mi is hozzátesszük a magunkét:egész napos programokkal:  Iyengar jógával, Spirálstabilizációval,  fascia tréninggel és előadásokkal várunk Benneteket. És persze jó társasággal, kellemes környezettel....

Ugyanúgy hozhattok magatokkal 1 főt, ahogy eddig is ( férjet, feleséget, nagyobb gyereket, vagy akár édesanyát, édesapát, akik csak pihenni jönnek)

 

Kérünk Benneteket, hogy aki szeretne újra velünk tartani, mielőbb jelezze, 25.000,-ft előleggel foglalhatod le a helyed. Reméljük hamarosan újra együtt gyakorolhatunk Veletek!
 

Várjuk a válaszokat!

Szeretettel:

k+g